Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης είναι στους Ιχθύς για όλο τον Απρίλιο, η κανονικά δυναμική σας ενέργεια διαλύεται και οι στόχοι που έχετε θέσει είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Αυτή είναι μια στιγμή για εσωτερική εργασία και όχι για εξωτερικά επιτεύγματα, που σημαίνει να εργάζεστε στο σώμα και το μυαλό σας και να επικεντρώνετε την ενέργειά σας περισσότερο στη βοήθεια ανθρώπων ή σε πνευματικά ενδιαφέροντα. Αυτό μπορεί να πάει καλά, αρκεί να έχετε αυτές τις προτεραιότητες σωστά. Καθώς ο Άρης κινείται για να ενώσει τον Κρόνο από τις 6 έως τις 11 Απριλίου, αυτή μπορεί να είναι η πιο δύσκολη ψυχολογικά περίοδος για εσάς, επειδή τα εμπόδια συσσωρεύονται ενώ το κίνητρο μειώνεται. Μπορεί να βοηθήσει να αποσυρθεί κανείς από φιλόδοξα έργα αυτή τη στιγμή και να υποχωρήσει. Την ίδια περίοδο, η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιό σας Κριός, κάτι που δείχνει υποστηρικτικούς συνεργάτες που είναι πρόθυμοι να ενεργήσουν για λογαριασμό σας. Καθώς η ετήσια νέα σελήνη στον Κριό λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο εστιάζοντας στη ζωή σας και σε πρωτοβουλίες που μπορείτε να πάρετε για να επιλύσετε το παλιό κάρμα. Οι τελευταίες 10 ημέρες του Απριλίου είναι ίσως η καλύτερη περίοδος αυτόν τον μήνα, κυρίως επειδή μπορεί να υπάρξει οικονομική καλή τύχη μέσω της διεύρυνσης των οριζόντων σας. Εάν έχετε πάρει ρίσκα και τρέφετε ελπίδες, τότε αυτή είναι η στιγμή που αποδίδουν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, ο κυβερνήτης του ζώδιου Αφροδίτη κινείται για να συναντήσει τον Ποσειδώνα, κάτι που προκαλεί τόσο λύπη όσο και χαρά και μια βαθιά λαχτάρα για μια πιο ικανοποιητική κατάσταση, ειδικά συνδεδεμένη με φιλίες. Οι αρχές Απριλίου φέρνουν δύσκολες συνθήκες για εσάς και ειδικά για τους συνεργάτες και τους φίλους, που μπορεί να παλεύουν με μακροπρόθεσμα ζητήματα που διαλύουν την ενέργειά τους και υπονομεύουν τα κίνητρά τους. Ο ιδεαλισμός που ασπάζεστε αυτή τη στιγμή μπορεί κάλλιστα να είναι ανεπαρκής για να δημιουργήσετε το είδος των βελτιώσεων που ονειρεύεστε. Μετά τις 6 Απριλίου, μπορεί να προτιμήσετε να φύγετε μόνοι σας και αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για την εξάλειψη των μη ρεαλιστικών προσδοκιών και την προσαρμογή στις πρόσφατες αλλαγές που πραγματοποιούνται όσον αφορά τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα είστε ικανοποιημένοι με την αποχώρηση από κοινωνικές επιπλοκές και δουλεύετε για τα προσωπικά σας συμφέροντα. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ – μόνο στο τέλος του μήνα μπορείτε να ξεκινήσετε να προωθείτε τη δική σας ατζέντα. Στις 20 Απριλίου, ακριβώς τη στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας, υπάρχει μια σύνοδος του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο. Αυτοί οι σύνδεσμοι συμβαίνουν μόνο κάθε 14 χρόνια και η τελευταία φορά που έγιναν στο ζώδιο του Ταύρου ήταν το 1941, οπότε μπορείτε να περιμένετε τα εγκαίνια ενός νέου και σημαντικού. Αυτό είναι μια εξαιρετική επιρροή για την απαλλαγή από τους περιορισμούς και για την ξαφνική επιτυχία.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Καθώς αρχίζει ο Απρίλιος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής κινείται ανάδρομα, κινούμενος ξανά απευθείας στις 25. Αυτό σημαίνει ότι για ολόκληρο τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, θα εμπλακείτε βαθιά σε κοινωνικές πρωτοβουλίες και πολλές δραστηριότητες με φίλους και μέσα σε οργανισμούς. Αυτή είναι μια πρωτοποριακή περίοδος για εσάς, τις περισσότερες φορές εργάζεστε με δική σας πρωτοβουλία. Υπάρχει ίσως μια συνειδητοποίηση, ότι έχετε πάει πολύ μακριά, πολύ γρήγορα και έχετε υπερεκτείνει τον εαυτό σας, τόσο μεγάλο μέρος του Απριλίου ξοδεύεται στην επανασύνδεση με ανθρώπους για να μεταδώσετε τις εμπειρίες σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα ισχυρό γύρω στις 11, όταν αναφέρεστε σε ισχυρούς ηγέτες που μπορούν να αναλάβουν. Στις 19 Απριλίου υπάρχει μια πολύ καλή σχέση με ένα φιλικό άτομο που μοιράζεται τα ίδια κοινωνικά κίνητρα με εσάς. Στην επαγγελματική σας ζωή, ο Απρίλιος είναι γεμάτος προκλήσεις λόγω ηγετικών θεμάτων. Οι υπεύθυνοι τείνουν να μπερδεύονται σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων και είτε απορροφώνται από τη μικροδιαχείριση είτε υπεραντισταθμίζουν διεκδικώντας μια εξουσία που δεν έχουν. Η 11η Απριλίου είναι μια βασική ημερομηνία που αποκαλύπτει αδυναμίες. Μια σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού στις 21 Απριλίου φέρνει πολύ καλύτερη τύχη, τόσο σε σχέση με επαγγελματικές εξελίξεις, όσο και σε συντρόφους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Ο Απρίλιος είναι μια δυναμική περίοδος για εσάς όσον αφορά τις επαγγελματικές πρωτοβουλίες και την ηγεσία. Τα έργα σε αυτήν την περίοδο χαρακτηρίζονται από την ανάγκη αναθεώρησης και επαναβαθμονόμησης, ειδικά αν προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα πολύ γρήγορα. Μια έκλειψη Ηλίου στις 9 Απριλίου προαναγγέλλει βασικές εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επεξεργαστείτε κάποιες εξελίξεις που έχουν περάσει πολύ βιαστικά. Δεν λείπει ο ενθουσιασμός αυτόν τον μήνα και μπορείτε να περιμένετε να συνεργαστείτε με ανθρώπους που βιάζονται εξίσου με εσάς να προχωρήσουν επαγγελματικά. Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Απριλίου είναι μια περίοδος που διαπρέπει σε εκτελεστικές ικανότητες και είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού σου. Ωστόσο, αυτός ο χρόνος μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικός σε σχέση με τη συνεργασία και τη διεθνή προσέγγιση, και μπορεί να φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν έχουν τη σαφήνεια του σκοπού που έχετε. Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους τις τελευταίες 10 ημέρες του Απριλίου. Αυτή είναι μια στιγμή που εξαλείφετε τους αδύναμους κρίκους, ειδικά όσον αφορά την οικονομία, το χρέος και τις επενδύσεις. Οργανισμοί με διεθνή εμβέλεια μπορούν να φέρουν μεγάλη καλή τύχη αυτή τη στιγμή και καθίσταται δυνατή η εφαρμογή ενός προκλητικού οράματος σχετικά με το τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Αυτό το τελευταίο μέρος του Απριλίου είναι καλό για ομαδική εργασία και πνευματική ή πνευματική εξερεύνηση.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Ως επί το πλείστον, ο Απρίλιος είναι ένας ενδυναμωτικός και θετικός μήνας για εσάς. Η έκλειψη του κυβερνήτη του ζωδίου σας, του Ήλιου, τον 8ο αναδεικνύει έργα που έχουν σκοπό να διευρύνουν τους ορίζοντές σας, πνευματικά ή μέσω διεθνών ταξιδιών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών. Καθώς αυτή η έκλειψη πέφτει στον σκοτεινό πλανητοειδή Χείρωνα, ο οποίος συνδέεται μεταξύ άλλων με τη θεραπεία, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε μια μελέτη που καλύπτει την επιστήμη του νου και της συνείδησης. Αυτή είναι μια εποχή που ανοίγουν θεϊκά κανάλια έμπνευσης. Στις 20 Απριλίου, υπάρχει μια σημαντική σύνοδος του Δία και του Ουρανού ακριβώς τη στιγμή που ο Ήλιος μετακινείται από τον Κριό στον Ταύρο. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός σταδιοδρομίας. Οι σύνοδοι Δία-Ουρανού πραγματοποιούνται μία φορά κάθε 14 χρόνια και φέρνουν μια ριζική διεύρυνση των οριζόντων, για παράδειγμα που συνδέονται με την τεχνολογία, τα ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα και άλλα πράγματα επαναστατικά και μοντέρνα. Αυτή η στιγμή σηματοδοτεί μια στιγμή που μπορείτε να μεταμορφώσετε στοιχεία της καριέρας σας και να ακολουθήσετε νέους και εμπνευσμένους στόχους. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα, η εστίασή σας είναι πολύ στη δημιουργία μιας ισχυρής επαγγελματικής βάσης σε μια περίοδο αλλαγής δομών ηγεσίας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσετε τυχόν ακαδημαϊκούς στόχους ή σπουδές που είναι ελλιπείς και χρειάζονται περαιτέρω προσοχή.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Καθώς ξεκινάει ο μήνας Απρίλιος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής κινείται ανάδρομα και δεν ξαναγυρίζει ευθεία μέχρι τις 24. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από μια σθεναρή εξέταση ψυχολογικών παραγόντων από το παρελθόν που επηρεάζουν την τρέχουσα συμπεριφορά. Είναι η ώρα της ανακάλυψης, ιδιαίτερα γύρω στις 10 Απριλίου, όταν μια αντιπαράθεση ρίχνει φως σε μια παλιά πηγή διαμάχης. Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου φέρνει στο φως παλιές οικογενειακές πληγές, και την προοπτική επούλωσης τους μέσω ανάλυσης και έρευνας. Τα δικά σας ταλέντα που συνδέονται με την κατανόηση του παρελθόντος –ακόμα και γεγονότα που συνέβησαν πριν από τη γέννησή σας– επισημαίνονται αυτή τη στιγμή. Ο Απρίλιος είναι πραγματικά μια περίοδος επαναστατικών γνώσεων, όταν αποκτάτε μια ριζικά νέα κατανόηση των νόμων που διέπουν την ανθρώπινη ζωή. Αυτό είναι ιδιαίτερα ισχυρό γύρω στις 20 Απριλίου, όταν εσείς ή ένας σύντροφός σας μπορείτε να επεκτείνετε ριζικά τους ορίζοντές σας. Το τέλος Απριλίου είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για σχέσεις, ειδικά αν έχετε συνδέσεις στο εξωτερικό, καθώς προκύπτουν νέες ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να αντιμετωπίσετε απογοητεύσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν, κάποιοι απλώς αναβάλλουν, κάποιοι άνθρωποι είναι απλά μη ρεαλιστές, γι' αυτό προσέξτε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Μια στενή σύνδεση του κυβερνήτη της Αφροδίτης σας με τον νεφελώδη Ποσειδώνα καθώς ξεκινά ο Απρίλιος υπογραμμίζει τις απογοητεύσεις στην εργασία, οι οποίες τείνουν να επιμένουν για ολόκληρο τον Απρίλιο, λόγω κυρίαρχων συντρόφων ή συναδέλφων ή απλώς επειδή πρέπει να εργαστείτε σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να κινηθεί προς δόλιες τακτικές για να πάρει αυτό που θέλει και αυτό μπορεί να υπονομεύσει την ικανοποίηση από την εργασία γενικά. Στις 5 Απριλίου, η Αφροδίτη βγαίνει από τους Ιχθύς και στο αντίθετο ζώδιο σας στον Κριό, και για τον υπόλοιπο μήνα η κύρια εστίαση θα είναι στις προσωπικές σχέσεις. Αρχικά θα θελήσετε να καθαρίσετε τον αέρα, εξαλείφοντας τις αδυναμίες σας με το να είστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται. Ωστόσο, πολλά παλιά ζητήματα επανεμφανίζονται αυτόν τον μήνα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τσιμπήματα ή κριτική. Όπως αποδεικνύεται, η ελευθερία σας στους ελιγμούς είναι περιορισμένη, καθώς άλλοι άνθρωποι τείνουν να θέτουν τους κανόνες. Μια ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου υπογραμμίζει την έκταση με την οποία οι άλλοι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που οι νεοσύστατες σχέσεις φαίνεται να αποκαλύπτουν ένα κομμάτι στην πανοπλία σας. Σε κάποιο βαθμό είστε εκτός ζώνης άνεσης αυτόν τον μήνα. Μια σημαντική συνάντηση στις 19 Απριλίου ή γύρω στις 19 Απριλίου φέρνει έναν ισχυρό σύμμαχο που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα πράγματα και να πλοηγηθείτε στις απαιτήσεις των άλλων. Μετά από αυτή την ημερομηνία αποκτάτε βαθιές ψυχολογικές γνώσεις και υλικά οφέλη από τη συνεργασία.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Η κύρια εστίαση τον Απρίλιο είναι στο πώς μπορείτε να ξεπεράσετε καλύτερα τους φόβους απόδοσης, ώστε να εργαστείτε δημιουργικά, να έχετε ικανοποιητικές σωματικές σχέσεις, να αντιμετωπίσετε δύσκολα παιδιά και γενικά να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας με θετικό τρόπο. Ο δρόμος προς την επιτυχία βρίσκεται στη σκληρή δουλειά, την εκπαίδευση, την εξάσκηση και την αυτοπειθαρχία – ακόμα κι αν, και στην πραγματικότητα, το κίνητρό σας είναι χαμηλό και θέλετε απλώς να τα παρατήσετε. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε για να ξεπεράσετε δημιουργικά εμπόδια, τόσο περισσότερη επιτυχία μπορείτε να περιμένετε. Μετά τα μέσα Απριλίου, τα πράγματα αρχίζουν να πάνε όπως πρέπει. Μπορείτε να περιμένετε φανταστική υποστήριξη από απροσδόκητες πηγές, για παράδειγμα διεθνείς επαφές, ομάδες και οργανισμούς. Ίσως η σημαντική ανακάλυψη που περιμένατε να έρθει αυτή τη στιγμή. Θαμμένη βαθιά στα θεμέλια των αλλαγών που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι μια αίσθηση ότι έχετε φτάσει στο τέλος μιας εποχής και ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέα θεμέλια. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και οι συνεργάτες σας είναι πρόθυμοι, ίσως και επίμονοι, να αφήσουν νέες ρίζες. Ονειρεύεστε ένα νέο μέλλον, που ταλαντεύεται ανάμεσα σε μια αίσθηση ανικανότητας και μια αίσθηση ελπίδας. Μέχρι το τέλος Απριλίου, οι θετικές εξελίξεις στη δουλειά φέρνουν μια αίσθηση ενδυνάμωσης και ελέγχου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Αυτός θα είναι ένας σημαντικός μήνας, επειδή ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Δίας ενώνει τον ηλεκτρικό Ουρανό στις 20 Απριλίου, κάτι στο οποίο αντηχούν οι Τοξότες και το οποίο συμβαίνει κάθε 14 χρόνια. Η εστίαση αυτή τη φορά είναι στο πώς οργανώνετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Υπάρχει ανάγκη να έχετε περισσότερο χώρο και ελευθερία και να εργαστείτε με θέματα που σας εμπνέουν πραγματικά. Αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε κάτι πρωτότυπο και επαναστατικό, και αν η τρέχουσα δουλειά σας είναι βαρετή, θα ψάχνετε να κάνετε αλλαγές. Ο Απρίλιος και ο Μάιος αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα μιας περιόδου ενός έτους, όπου η επέκταση της εμβέλειάς σας και η εργασία σε ένα ευρύτερο φάσμα σημαντικών πραγμάτων ήταν σημαντική. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα μεταβείτε σε μια νέα περίοδο όπου προτεραιότητα έχουν οι προσωπικές σχέσεις, η εκπαίδευση και η επικοινωνία, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η ώρα να βάλετε τις τελευταίες πινελιές στα υπάρχοντα σχέδια. Ένα από τα ζητήματα που προκαλούν προκλήσεις εδώ και καιρό είναι η οικογενειακή κατάσταση, όπου υπάρχει η αίσθηση ότι τα θεμέλια είναι λίγο κλονισμένα. Ίσως κάποιος στην οικογένεια να είναι τρελό ή να είναι άγνωστος, κάτι που προκαλεί απογοήτευση. Οι ενδείξεις είναι, ωστόσο, ότι εργάζεστε εποικοδομητικά με τις εγχώριες προκλήσεις και έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, ο Άρης κινείται για να ενώσει τον κυβερνήτη του ζώδιού σας Κρόνο, ο οποίος είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που υπογραμμίζει τις προσπάθειες να ξεπεραστούν οι προκλήσεις. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να προκύψουν από μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων – πιεστικοί φίλοι, δυστυχισμένα αδέρφια, ενοχλητικοί σύντροφοι, προβλήματα στην τοπική γειτονιά κ.λπ. Για να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις, απαιτείται επιμονή και υπομονή. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που πρέπει να κατακτήσετε τη δημιουργική τέχνη της επικοινωνίας και μπορεί να νιώθετε σαν να πρέπει να περάσετε μια προκλητική εξέταση για την οποία δεν αισθάνεστε επαρκώς εξοπλισμένοι. Ωστόσο, με προσπάθεια και συγκέντρωση, θα πετύχετε τους στόχους σας και θα αποδώσετε καλά. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για δημιουργικές ανακαλύψεις, ειδικά εκπαιδευτικά και με παιδιά. Υπάρχει επίσης σημαντική εστίαση στην οικογενειακή ζωή αυτόν τον Απρίλιο, ειδικά σε ό,τι αφορά τα άλυτα ζητήματα. Τα σχέδια που σχεδιάστηκαν βιαστικά τον περασμένο μήνα πρέπει να αναθεωρηθούν δυναμικά πριν μπορέσουν να υλοποιηθούν. Πληροφορίες έρχονται στο φως και γίνονται οικογενειακές συγκεντρώσεις, που φέρνουν κοντά όλα τα μέλη της οικογένειας. Είναι πολύ πιθανό να γίνονται έντονες συζητήσεις για παραπλανητικά αδέρφια και ανεύθυνες δραστηριότητες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Ο Απρίλιος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να διορθώσετε χρηματικά ζητήματα και τυχόν διαρροές στην οικονομία. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας πιέζουν πολύ σε μια περίοδο που τα χρήματα είναι περιορισμένα. Ονειρεύεστε πώς θα ήταν η ζωή αν η Lady Luck ήταν να σας χαμογελάσει, αλλά αυτό που μετράει τώρα είναι η σκληρή δουλειά και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Στις 20 Απριλίου, ο Δίας ενώνει τον πλανήτη που σχετίζεται με το ζώδιό σας - τον Ουρανό. Αυτή είναι μια διοργάνωση μία φορά στα 14 χρόνια και πρέπει να επιστρέψετε στο 2010-2011 για να βρείτε κάτι αντίστοιχο. Την τελευταία φορά, η επαναστατική ανάπτυξη στην επικοινωνία και την εκπαίδευση ήταν στην ημερήσια διάταξη. Αυτή τη φορά, ενδιαφέρουσες αλλαγές σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια φέρνουν μια διεύρυνση των οριζόντων σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι ή να επενδύσετε σε κάτι συναρπαστικό. Σαν tepee. Ή ένα τροχόσπιτο. Υπάρχει επίσης σημαντική εστίαση στα τοπικά ταξίδια, την εκπαίδευση και τη δικτύωση αυτόν τον μήνα. Οι συνδέσεις αποκαθίστανται και οι επανασυνδέσεις είναι στην ημερήσια διάταξη. Είναι μια καλή στιγμή για συναντήσεις με αδερφές, παιδιά και φίλους παλιούς και νέους. Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου υπογραμμίζει την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για να θεραπεύσουμε την κακή επικοινωνία και τις παρεξηγήσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Ο Απρίλιος ξεκινά με τον Άρη, τον Κρόνο, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα όλα στο ζώδιό σας. Αυτό υποδηλώνει έναν απασχολημένο χρόνο με τους ανθρώπους γύρω σας και μια σημαντική πίεση. Ένα μαλακό και ευγενικό άτομο προχωρά μετά από λίγες μέρες, αφήνοντάς σας να αντιμετωπίσετε μια προβληματική κατάσταση που περιλαμβάνει ένα κυρίαρχο και ίσως μάλλον ύπουλο άτομο που θέλει να ορίσει την ατζέντα. Βασικά είστε ανεκτικός και κατανοητός και μπορείτε να δουλέψετε καλά με τους ανθρώπους όσο δύσκολες κι αν είναι, επομένως, παρά τις προκλήσεις, αυτός μπορεί να είναι ένας εποικοδομητικός μήνας, όταν χρησιμοποιείτε τα μοναδικά ταλέντα σας για να διευκολύνετε ομαδικά έργα. Στις 20 Απριλίου, ο πλανήτης Δίας, που σχετίζεται με το ζώδιό σας, τους Ιχθύες, ενώνει τον Ουρανό. Αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα για τελευταία φορά γύρω στο 2010-2011, που ήταν πιθανώς μια περίοδος που υπήρξε μια σημαντική ώθηση στην προσωπική σας οικονομία. Αυτή τη φορά θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης, των σπουδών, της δικτύωσης και των ταξιδιών. Είναι πιθανό ένα ταξίδι σε έναν μακρινό προορισμό να είναι στην ημερήσια διάταξη ή κάποιο είδος συναρπαστικής διεθνούς επαφής. Αυτός ο μήνας αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη κοινωνικά και εκπαιδευτικά, που σας ωθεί σε νέες σφαίρες του μυαλού.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς