afroditi

Αφροδίτη

Η Αφροδίτη στον Κριό 07 Μαρτίου 2018

Η Αφροδίτη από 07 Μαρτίου 2018 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως (παρορμητικό)και θα βρίσκεται μέχρι 31 Μαρτίου 2018 όπου περνάει στο ζώδιο του Ταύρου.

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθεια δημιουργίας αρμονικού περιβάλλοντος. Θα διαπιστώσετε ότι η εμφάνισή σας παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς και αγωνίζεστε ναεξισορροπήσετε την εσωτερική αρμονία με την εξωτερική χαρωπήφύση σας. Μερικοί μπορεί να θεωρούν για εσάς ότι με την ικανότητά σας να απαλύνετετις άσχημες καταστάσεις που υπάρχουν και όταν πατάτε το κουμπί της γοητείας, φέρνετε βόλτα τους ανθρώπους. Για εσάς όμως είναι σημαντικό κίνητρο το να προσφέρετε ευχαρίστηση στους άλλους. Ίσως να υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στη ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις είναι ο μετρητής της προόδου σας στη ζωή. Θα καταλάβετε πολύκαλά τι σκέφτονται ο άλλοι για εσάς. Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, καθοδηγείστε από μια δυνατήαίσθηση προσωπικών αξιών καιμια ανάγκη για οικονομική ασφάλεια. Επειδή έχετε ένα ένστικτο σχετικό με τις αξίες των πραγμάτων, μπορείτε να τα πάτε πολύ καλάστις επενδύσεις και στις αγοροπωλησίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει έντονη ψυχική αφοσίωση αυτή την εποχή.Επιθυμείτε σφοδρά μια σχέση με νόημα. Δεν είναι τα ερωτικά ή υλικά οφέλη που έχουν τόση σημασία για εσάς όσο η ανάγκη ναβιώσετε ένα είδος ψυχικής μετάληψης ή έκστασης. Ίσως κάτι που μπορεί να σας απογυμνώσει από τις ψευδαισθήσεις και μπορεί νααπογοητευθείτε από τον σύντροφό σας. Αν εξακολουθήσετε να έχετε αυτό το συναίσθημα για πολύ ο σύντροφός σας θα αρχίσει νααισθάνεται αβέβαιος ή δυστυχής και θα αρχίσει να αποτραβιέται. Οι γυναίκες με αυτήν την επιρροή συχνά έχουν την τάση να κάνουνερωτικούς δεσμούς με κάποιον ήδη δεσμευμένο. Οπωσδήποτε μια τέτοια σχέση επιτρέπει σε μια γυναίκα να έχει την ψευδαίσθησηότι αν ο άνδρας εγκαταλείψει την άλλη γυναίκα - την πρώτη - τότε όλα θα είναι ρόδινα. Αυτό βέβαια ποτέ δεν συμβαίνει, ή ότανσυμβαίνει, πως μπορεί κάποιος να εξακολουθεί να έχει τις πολύτιμες ερωτικές αυταπάτες; Όμως και οι άνδρες έχουν μεγάληεπιθυμία για ην ιδανική αγάπη - αλλά μόνον μέσα από ψυχική αφοσίωση μπορούν αυτές οι βαθιές επιθυμίες να ικανοποιηθούν.Ηεσωτερική ικανοποίηση είναι πολύ πιο σημαντική για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εποχή αυτή έχετε μια ευγενική και ανεκτική διάθεση απέναντι σε όλους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων καιγνωστών. Οι ζεστές φιλικές σχέσεις είναι βασική σας προτεραιότητα κι έχετε μια έμφυτη γοητεία που εγγυάται ότι ο φιλίες σας φέρνουν αμοιβαία οφέλη. Όταν όμως έχετε περισσότερο στενές σχέσεις, η κοινωνική ζωή σας παραμένει πολύ σημαντική για εσάς. Τώρα δεν νιώθετε άνετα να διοχετεύετε όλη σας την αγάπη και στοργή σε ένα μόνο άτομο, έτσι είναι αναγκαίο για εσάς να διατηρείτετις κοινωνικές επαφές σας αν θέλετε να ικανοποιηθείτε πλήρως. Έχετε το χάρισμα να απλώνετε την αγάπη σας σε μια ευρύτερηβάση καιπαρόλο που αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως είσαστε κάπωςψυχροί μέσα στον δεσμό σας, σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να είσαστε αγαπητοί στους άλλους. Χρειάζεστε την αποδοχή και την εκτίμηση των φίλων σας για να πάρεις ικανοποίηση από τον εαυτό σας.Γενικά μιλώντας, διαπνέεστε από ισχυρέςανθρωπιστικές αρχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκφράζετε επαγγελματικό γούστο αυτή τη περίοδο. Οι σχέσεις έχουν μεγάλη προτεραιότητα από την άποψη της προσωπικής κατάστασης - ίσως γιατί επηρεάζεστε από τις αξίεςτης μητέρας σας, ή γιατί έχετε σαν παράδειγμα την αδελφή σας. Η αυτοεκτίμησή σας είναι αρκετά συνδεδεμένη με την εξωτερικήεμφάνιση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας. Αυτό το διάστημα ίσως σας τραβήξουν άνθρωποι με επιρροή και καταξίωση και τείνετε να κάνετε παρέα με ανερχόμενους. Εποχή όπου η αγάπη ανθίζει στην επαγγελματική σας ζωή κι έχετε την τάση να σας έλκουν οι προϊστάμενοι. Ακόμα θααντλείτε μεγάληικανοποίηση από την συνεργασία με το άλλο μισό σας, υποστηρίζονταςεπαγγελματικές φιλοδοξίες του, ή θαυποστηρίζεστε από αυτόν στις δικές σας.Στην καριέρα σαςαυτή τη περίοδο θα σας βοηθήσουν γυναίκες με επιρροή και μπορεί να συνεργαστείτε με γυναίκες.

ΛΕΩΝ

Το κριτικό σας αισθητήριο τώρα είναι ανεπτυγμένο. Σε θέματα σχέσεων σας ενδιαφέρει περισσότερο η ευφυία από την ομορφιά, τις ερωτικές επιδιώξεις και όλα τα σχετικά. Ο ερωτικόςσας γνώμονας έχει σχέση με το πόσα μπορείτε να μάθετε από τους ερωτικούς σας συντρόφους και για το αν μπορείτε να τους σέβεστε για την αντίληψη τους. Ίσως να σας τραβήξει ένας ερωτικός σύντροφος από άλλη χώρα. Οι συζητήσεις και η μάθηση είναι αναπόσπαστο μέρος στις σχέσεις σας αυτή την εποχή. Σε ότι έχει σχέση μετην διανοητική σας ανάπτυξη τείνετε περισσότερο προς τις τέχνες παρά προς τις επιστήμες. Εποχή που ίσως χρησιμοποιήσετε το επάγγελμά σας σαν το βήμα από όπου εκφράζετε τις προσωπικές σας αρχές. Το γούστο και η κρίση σας μπορούννα επιδράσουν σημαντικά, σε επαγγελματικό επίπεδο, πάνω στους άλλους. Εκτός από το αισθητικό σας κριτήριο, έχετε επίσης τηνικανότητα να δημιουργήσετε αρμονία στον εργασιακό χώρο, τόσο στον φυσικό περίγυρό σας, όσο και ανάμεσα στους συναδέλφουςσας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει από την πλευρά σας μια βαθιά εκτίμηση για την σημασία της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας και ένα χάρισμα να χειρίζεστε κεφάλαια αυτήν την εποχή.Στους άλλους προκαλείται μια διάθεση να σας εμπιστευθούν και χάρη σε αυτό μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα αν η δουλειά σας σχετίζετε με τον οικονομικό τομέα. Ίσως μια αλλαγή, τώρα να σας διδάξει ότι τα υλικάαγαθά είναι απατηλά και εφήμερα. Τώρα είναι η εποχή για να αποκτήσετε βαθύτερες αξίες και να κατανοήσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ τωνανθρώπων. Τώρα έχετε πολύ καλό κριτήριο σε όλα τα πολιτιστικά θέματα και ένα από τα μεγαλύτεραεπαγγελματικά σας χαρίσματα είναι ο τρόπος πουξεχωρίζετε τι έχει αξία και τι όχι. Οι άνθρωποι εκτιμούν τις ιδέες σας. Έχετε επομένως, κατά κάποιο τρόπο, ένα ταλέντο ως κριτικοί. Ίσως να έχετε ταλέντο στις πωλήσεις καιπαρουσιάσεις, στην διαφήμιση και στα Μ.Μ.Ε. και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την διαφύλαξη των αρχών τις σωστήςκρίσης.

ΖΥΓΟΣ

Περίοδος όπου θα νιώθετε όμορφα όταν δημιουργείτε σχέσεις.Η αγάπη και οι σχέσεις κάνουν τον κόσμο να γυρνάει κατά την γνώμη σας. Υπάρχουν ρομαντικές τάσεις και μεγάλες προσδοκίες από τονσύντροφό σας. Οι άνδρες  αυτήν την εποχή έλκονται από τις ωραίες γυναίκες που μπορούν να τους τυλίξουν με αγάπη. Οιγυναίκεςαναζητούν έναν άνδρα που να εκπληρώσει κάθε ερωτικό όνειρό τους. Παρόλο που υπάρχει καλή τύχη στις ερωτικέςσχέσεις, μπορεί να έχετε προβλήματα λόγω των ανώριμων απαιτήσεων σας. . Μπορεί να θέλετε τους συντρόφους σας να είναι πολύ καλοί και γλυκοί, αλλά οι άνθρωποι έχουν και την σκοτεινή πλευρά τους.Είναι ευχάριστο για τους άλλους να συναλλάσσονται μαζί σας τώρα. Επειδή είσαστε διακριτικοί, τους κάνετε να νιώθουν άνετα και μπορείτε ναακούτε ότι σας λένε με ενδιαφέρον κι αγάπη. Αυτό το διπλωματικό χάρισμα θα σας φέρει επιτυχία σε μια δουλειά όπου θα έρχεστε σεκαθημερινή επαφή με ανθρώπους και ιδιαίτερα εάν οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται την αγάπη και υποστήριξή σας. Επίσης μπορείτε να δημιουργείτε ευνοϊκές εντυπώσεις και να αναδύετε μια αίσθησηδικαιοσύνης και γοητείας, όπως και μπορείτε να λειτουργήσετε καλά και με έναν συνέταιρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεπτυγμένη η αίσθηση της στοργικής φροντίδας. Τον καιρό αυτό παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση όταν βοηθάτε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Κάθε βοήθεια που προσφέρετε είναι και μια πράξηστοργής και αφοσίωσης - είσαστε πολύ στοργικό άτομο. Βάζετε ένα στοιχείο τρυφερότητας και καλαισθησίας στην καθημερινή σας ζωήκαι ελπίζετε με αυτό να κερδίσετε την εκτίμηση και την στοργή . Το να βοηθάτε βέβαια δεν είναι ο πιοαποτελεσματικός τρόπος για νακερδίσετε την αγάπη του συντρόφου σας - μπορεί να ανακαλύψετε ότι καταναλώνετε πολύ χρόνο σε ημερήσιακαθήκοντα ή ότι οιαγαπημένοι σας απαιτούν όλο και περισσότερα χωρίς εσείς να νιώθετε ότι σας εκτιμούν έτσι περισσότερο. Είναι επίσης σημαντικό νακάνετε διάλειμμα και να απολαύσετε τους καρπούς των μόχθων σας. Θα αποζητάτε τώρα την αρμονία η οποία είναι απαραίτητη για εσάς στον εργασιακό χώρο. Όπου δεν υπάρχει αρμονία τώρα μπορείτε να την φέρετε. Αυτό, μπορεί να βρειεφαρμογή στις περιπτώσεις που αφορούν το προσωπικό μιας επιχείρησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο αυτή είσαστε ένα πολύ ρομαντικό άτομο ερωτευμένο με την ιδέα του έρωτα. Πιστεύετε στις υψηλές αρετές του ιπποτισμού, φλερτάρετε καισας αρέσεις να σας φλερτάρουν και έχετε δεξιοτεχνία στις ερωτικές κινήσεις. Η αδυναμία σας είναι ο έρωτας και στα σίγουρα ίσως να έχετε πλήθος παθιασμένων ερωτικών σχέσεων τώρα. Υπάρχει ένα στοιχείο ναρκισσισμού στην τάση σας για έρωτα - μάτια πουσας θαυμάζουν και δώρα που δείχνουν το ενδιαφέρον που έχετε για το άλλο πρόσωπο. Παρόλο που θα παίρνετε τρομερή ευχαρίστησηαπό τον έρωτα, ίσως νιώθετε ότι αυτός θα τελειώσει σύντομα. Η απόκτηση παιδιών μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας να δίνετε καινα παίρνετε αγάπη και να φέρει γαλήνη στον ερωτικό τομέα. Προσοχή μπορεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα στα λούσα κι υπάρχει τάση γιασπατάλες. Ανεπτυγμένη η διαίσθηση πως να κάνετε καλήεντύπωση στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή η οικογενειακή ζωή είναι πολύ σημαντική για εσάς, εδώ είναι που αναζητάτε και βρίσκετε αγάπη και ασφάλεια. Κάποιες κινήσεις σας μπορεί να επηρεαστούν από μια αδελφή ή την μητέρα σας που ήταν όμοια με σένα κατά κάποιο τρόπο. Θα έχετε το χάρισμα να φέρνετε την αρμονία και μιαατμόσφαιρα αγάπης στο σπίτι - το κάνατε αυτό σαν παιδί και αγωνίζεστε να το κάνετε και στις σχέσεις σας τώρα. Είναι εποχή όπου χρειάζεστε ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι και σας ευχαριστεί πολύ ένας όμορφος κήπος και τα ωραίααντικείμενα γύρω σας. Ίσως νιώσετε ότι είσαστε πολύ συνδεδεμένοι με τα αντικείμενα που τυχόν έχετε συλλέξει στο σπίτι όπου προσδίδουν μια ιδιαίτερη αξία καινόημα για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα επηρεαστείτε έντονα από τις τέχνες από ότι για τις επιστήμες και έχετε υπέροχο καλλιτεχνικό αισθητήριο. Αν έχετε μια αδελφή, η μοίρα της σε ότι έχει σχέση με ερωτικούς δεσμούς θα σας επηρεάσει έντονα. Στους δικούς σας ερωτικούς δεσμούς ίσως να ταξιδέψετε για να βρείτε την αγάπη και η ίδια η σχέση μπορεί να έχει σχέση με τα ταξίδια. Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτά σας σεένα εκπαιδευτικό χώρο. Έχετε πάθος με τις ρομαντικές και ερωτικές ιστορίες. Θα εκφραστούν τα χαρίσματα για τα εικαστικά, την μουσική καιπιθανόν όλα αυτά να έχουν κίνητρο μια ερωτική σχέση. Περίοδο για να εκδηλώσετε το καλό σας γούστο. Στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσατε να πετύχετε σε μια θέση όπου θα είχατε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τηνδιπλωματία και την ευγένειά σας. Επίσης θα έχετε ταλέντο στην επικοινωνία των αξιών.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα παρουσιάσετε μια πολύ θερμή προσωπικότητα και είσαστε ικανοί για δημιουργία σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους αγαπημένους σας. Παρόλα αυτά προτιμάτε να ζήσετε τις χαρές της ζωής και δεν θέλετε να απαρνηθείτε τις απολαύσεις που τα υλικά αγαθά προσφέρουν. Για να νιώσετε καλά συχνά ίσως να καταφύγετε στην αγορά δώρων για τον εαυτό σας. Όμως οι μεγάλοι σας δεσμοί και οι επιθυμίες -υλικές και συναισθηματικές - μπορεί να σας δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα. Από την άλλη θα έχετε την τάση να είσαστε τυχεροί ως προς τα υλικά αγαθά. Στην ερωτική ζωή θα απαιτήσετε χειροπιαστές αποδείξεις της αγάπης. Τα οικονομικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας.Μπορεί να έχετε οικονομικό όφελος από την ενασχόλησή σας με τα καλαίσθητα αντικείμενα και τον κόσμο της οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.